Apple Galaktikus Magasságokban

Apple Galaktikus Magasságokban, hol csak a “csillagromboló” járhat.
A japán Nikkei hírújság értesülései szerint az AAPL-Apple arra kérte a beszállítóit, hogy 2020 első felében összesen 80 millió iPhone-t gyártsanak le, ami 10%-os növekedés lenne az egy évvel ezelőtti számokhoz képest.
Ez azt mutatja, hogy a cég továbbra is kedvezően látja a piaci helyzetet. Kérdéses lehet azonban, hogy például Kínában a terjedő koronavírus miként befolyásolja a keresletet, illetve magát a gyártást. forrás-erste.
A heti “rágott alma” igen túlvett szinteket mutat hetek óta. Hogy mi lesz ennek a vége a jó ég és a galaktikus jövendőmondó tudja.
De az biztos, hogy félelmetes magasságokban van a részvény árfolyama.
Természetesen ebben vastagon benne van a Trump féle hadviselés kommunikációja is. Egyenlőre azt mutatja a heti AAPL grafikon, hogy még vannak befektetők aki hisznek a további emelkedésben.
Vagy csupán a nagyfiúk dobálják oda a részvényeket megvételre és a hozamrealizálás hajtja a részvényt.
Szó mi szó, igen erőteljesen érik 1 intenzívebb korrekció!
Tetszik vagy nem, így kell lennie, mert ez a csordaszellem effektusa!

1 thought on “Apple Galaktikus Magasságokban

  1. Nagyon erős ünnepi negyedévről számolt be az Apple. A cég előrejelzései szerint hasonló lehet a folytatás is, noha a koronavírus Kínában ennek még keresztbe tehet. A gazdasági első negyedéves árbevétel közel 92 milliárd dollár lett a várt 88,4 milliárd dollárral szemben, ami 9%-os növekedés év/év alapon. Az egy részvényre jutó tisztított profit 4,99 dollár lett a várt 4,56 dollárral szemben. A vártnál jobb számok különösen az iPhone-értékesítésből származó, közel 8%-kal ugró bevételnek volt köszönhető, ami 56 milliárd dollárt tettek ki a várt 51,5 milliárd dollárral szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük