ArcelorMittal Acélosan Gyengébb Jövőkép

ArcelorMittal Acélosan Gyengébb Jövőkép, technikai jelek is.
Mivel: az acél szállítás felpattanásának, a rekord magas acél áraknak, illetve a vállalat hatékonyságának köszönhetően az MT-ArcelorMittal 2021-ben 18 milliárd dollár feletti, rekord szintű EBITDA-t érhet el.
A 2022-es kilátások viszont kevésbé biztosak, hiszen a vasérc és az EU-s acél árak elkezdenek csökkenni, ami negatív hatással lesz a vállalat árfolyamára, annak ellenére, hogy az idei év második fele igen erősnek bizonyulhat.
A német környezetvédelmi minisztérium 65 millió dolláros támogatást nyújt az ArcelorMittal hamburgi üzemének felépítéséhez, ami zöld hidrogént fog a működéséhez használni. forrás-erste A heti MT grafikon igen lefele kacsingat a negatívabb jövőkép miatt, de ez az országok bejelentéseitől függ.
A ferde zöld támasz igen fontos lehet a további árfolyamemelkedés dinamikájában. Nem is tudjuk, hogy 1 erőteljesen indiai többséggel rendelkező cégbe, miért fektet ekkor pénzt a német kormány.
Ugye érdekes?
Érdekes az, hogy mennyire össze van kötve az egész világ, és hogy mennyire érdekes beruházások vannak kibontakozóban. Számunkra ez csak azt jelenti, hogy egyre erőteljesebb a színfalak mögötti (összeesküvés elméletek) felismerések nyereséges pozícióinak megértése, és megtalálása.  Melyből nyereséget tudunk termelni…..

Author: Bodor János

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük