Csökkenő Jövőbeni Micron Kilátások

Csökkenő Jövőbeni Micron Kilátások, a kereskedelmi háború miatt. Eddig remek az eredmény: Mivel a várt feletti eredményt közölt a most zárult gazdasági negyedik negyedévre a MU-Micron Technology amerikai félvezetőgyártó, azonban a következő negyedévre vonatkozó profitvárakozás elmaradt a várttól.
Az árbevétel 4,9 milliárd dollár lett a várt 4,6 milliárd dollárral szemben, míg az egy részvényre jutó eredmény 0,56 dollár a várt 0,48 dollárral szemben.
A most kezdődött negyedévre 4,8-5,2 milliárd dollár közötti árbevételt vár a cég, a sáv közepe továbbra is 20% feletti visszaesést jelentene év/év alapon. EPS terén 0,39-0,53 dollár közötti eredményt vár a cég, a sáv közepe elmarad a konszenzus által várt 0,49 dollártól. A menedzsment szerint érdemi fordulat még mindig nem látható a fundamentumokban, a kereskedelmi háború pedig továbbra is rányomja bélyegét az eredményre.
Ugyan a Micron már benyújtotta kérelmét az amerikai kormányhoz, hogy beszállíthasson a Huaweinek, de erre még nem érkezett válasz, ami a következő negyedévekben tovább ronthatja az eredményt.forrás-erste
A heti MU árfolyamának alakulása igen drasztikusan alakul. Ez a negatív tendencia csupán akkor állhat és fordulhat meg, ha a megváltoznak a kirótt szankciók. Amennyiben húzzák az engedélyezést, addig a mélységek mélységébe süllyedhet az árfolyam.
A döntő szint a ferde zöld támasz lehet! Ha ez is megsérül, akkor nagyon nagy a baj!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük