Erőlködésszagú Apple Bejelentések

Erőlködésszagú Apple Bejelentések történtek a tegnapi napon. Írjuk ezt úgy, hogy egyre több ember szájából halottuk a csalódottság szavait.
A bejelentés lényege: az APPL-Apple tegnap lerántotta a leplet az új iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro Max-ról, a legnagyobb hír azonban az új streaming szolgáltatás (Apple TV+) 5 dolláros kezdő havi ára volt. Az új prémiumkategóriás telefonok (Pro és Pro Max) ugyanannyiba kerülnek, mint elődiek az iPhone XS (1.000 dollár) és XS Max (1.100), azonban jobb kamerával, tartósabb akkumulátorral rendelkeznek, és valamivel gyorsabbak is.
Az iPhone 11 csupán 700 dollárba kerül (USDHUF 300), ami a vártnál kissé olcsóbb. Az igazi meglepetést az új streaming szolgáltatás 5 dolláros árcédulája jelentette, ami alacsonyabb a Disney+ 7 dolláros és a Netflix 9 dolláros kezdő előfizetésénél. Az Apple a szolgáltatást többnyire saját tartalmakkal képzeli el, így az 5 dolláros havi előfizetés ár/érték arányban a többi szolgáltatóhoz képest tulajdonképpen reális lehet.
Az Apple Watch és az iPad esetében nem volt komolyabb újítás a cégtől. forrás-erste
A heti grafikon egyenlőre pozitívan reagált a bejelentésre, ami 1 némileg pozitív hangulat is támogatott. Most már csupán az a kérdés, hogy lesz olyan befektető, aki ezek után hajlandó 230 dollárnál többet adni az Apple (rágott alma) részvényekért? Mivel igen közel van az árfolyam 1 esetleges kitöréshez.
Amennyiben ezen szintet nem tudja tartósan átvinni az Apple, akkor 1 igen masszív korrekció kezdődhet el.
Amit cirka 100 dollárral lejjebb, tárt karokkal vár egy rés!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük