Hatalmas NetFlix Elvárási Csalódásban

Hatalmas NetFlix Elvárási Csalódásban, az elemzők.
Mivel: a második negyedévben a NFLX-Netflix előfizetőinek a száma a várt 8,3 millió fő helyett 10,1 millió fővel emelkedett, és így már 193 millió előfizetővel rendelkeznek, a befektetők mégis elégedetlenek voltak.
Egyrészt keveslik a társaság által a harmadik negyedévre várt 2,5 millió új felhasználót, hiszen az elemzők 5 millió új előfizetővel kalkuláltak. Más rész a felhasználók számának bővülését nem sikerült a vártnak megfelelő mértékben profitra váltani a második negyedévben.
Az EPS 1,59 dollárra emelkedett a tavalyi 60 centről, de így is elmaradt a várt 1,82 dollártól. forrás-erste A heti NFLX grafikon reakciója, szinte mindent elmond arról, hogy mennyire felfűtötte vált a cég megítélése.
Így a Netflix árfolyamát szépen belerakták egy igen ingoványos és negatív spirálba. “mert ugye, a fák sem nőnek az égig” Ami annyit jelent, hogy további csökkenések érkezhetnek az árfolyamban. Attól függetlenül, hogy a környezetünk teljesen pozitívan nyilatkozik a Netflix-ről, ami idő kérdése és felszínre is törhet. De egyenlőre korrekcióban a cég árfolyamának alkulása.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük