Infineon Amerikai Félelmek

Infineon Amerikai Félelmek, remegték meg a felvásárlást.
Az USA-ban nemzetbiztonsági aggályokra hivatkozva azt javasolják Trump-nak, hogy tiltsa meg, hogy a német IFX-Infineon megvásárolja az amerikai CY-Cypress chipgyártó vállalatot.
A biztonsági kockázat jellegét nem részletezték, de állítólag az okoz aggodalmat, hogy az Infineon bevételének harmada Kínából származik. A felvásárlással az Infineon a világ 10 legnagyobb chipgyártója közé kerülhetett volna be.
Nagy a félelem, de egyenlőre nincs igazán relatív helyzetkép. Mivel igen érzékeny és félelemtől duzzadó a részvénypiacok sokasága.
De a német félvezetőket gyártó cég, némileg felbosszantotta az amcsikat. …és itt bújuk ki a szög a zsákból, az amcsik félnek attól, és mindent elkövetnek, hogy ne amerikai cégek uralják a piacokat.
Ennyi innen fúj a szél… ha valaki nagyobb akar lenni, és nincs amerikai többsége, akkor annak szembe kell nézni a tengerentúli önzéssel.
Igen gusztustalan dolgok vannak és ezt tapasztaljuk manapság is, ide értve  a koronavírust is. …és az érdekből kidomborított háborúkat is, úgy hogy az ellenfeleknek fegyvereket adnak el.
Na de vissza, az Infineon igen érdekes lehet a jövőre nézve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük