Ryanair Emelkedési Lehetőségekben

Ryanair Emelkedési Lehetőségekben, technikai oldalról nézve.
125 millió eurós árbevételt ért el a RYA-Ryanair az első gazdasági negyedévében, ami ugyan felülmúlta az 56 millió dolláros konszenzust, de hatalmas visszaesés a tavalyi 2,3 milliárd euróhoz képest.
Emögött természetesen a koronavírus miatti korlátozások álltak, amik az elmúlt negyedévet érintették a leginkább. A vállalat 185 millió eurós veszteséget ért el szemben a tavalyi 243 millió eurós profittal, ami jóval jobb volt, mint a konszenzus által várt 277 millió dolláros veszteség. Ez főként a bérköltségeken való spórolásnak és a kisebb amortizációnak volt köszönhető.
A vállalat továbbra is tart egy esetleges második hullámtól késő ősszel, ami miatt nem igazán tud a jövőre vonatkozó előrejelzéseket adni.
Így a heti RYA grafikon teljesen reális képet mutat. Sőt, még az is van a heti grafikonba, hogy emelkedés indulhat el. Fontos tényező, hogy  a Ryanair legtöbb esetben betölti a réseket.
Így vételi irány érdekes lehet, főleg  a dupla ferde ellenállás irányába. Merly felett ott mutatkozik egy igen kecsegtető rés!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük