Zoom Video Delta Variáns Segíthet

Zoom Video Delta Variáns Segíthet, igen a delta! A ZM-Zoom, felülteljesítette a várakozásokat.
Mivel: a vállalat 1,02 milliárd dolláros bevételt generált, túlteljesítve a 990 millió dolláros várakozást. A nettó eredmény is jobban sikerült, mint azt a piac várta, hiszen a vállalat 1,36 dolláros EPS-t jelentett, míg az elemzők 1,16 dollárral számoltak.
A részvény mégis esett 10%-ot piaczárást követően, miután a növekedés elkezdett lassulni, hiszen az élet kezd visszaállni a normális kerékvágásba. (na de, ez igen keményen kezd változni) A harmadik negyedéves előrejelzések elmaradnak a piac várakozásaitól.
Az új felhasználók számának növekedése a koronavírus kezdetén több, mint négyszeres volt, viszont a jelenlegi második negyedévben már csak 36%. A vállalatnak egyre nehezebb lesz lenyűgöznie a befektetőket, hiszen a növekedés már nem lesz olyan nagy, mint amikor mindenki otthonról dolgozott. forrás-erste
A heti Zoom igen rendesen beszakadt, ami érthető is mivel az elmúlt hónapokban igen kedvező képeket olvashattál a vírussal kapcsolatban. De, mostanság bedobták a DELTA VARIÁNS lehetőségét. Ami újabb nagyfokú emelkedést indíthat el a zoom árfolyamában. Szomorú ilyet leírnunk, de a kellemetlenség emelheti a Zomm árfolyamát.
Jelenleg 1 igen fontos 290 dolláros támaszhoz ért. A Zoom árfolyamának mozgását leginkább a korlátozások mértéke, vagy nem léte mozgathatja. Csupán erre kell figyelned, hogy milyen korlátozások érkeznek az ősz folyamán… mintha előre lenne komponálva!!!

Author: Bodor János

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük