Daimler Technológiai Chip Lassulásban

Daimler Technológiai Chip Lassulásban, amit a heti grafikon is szépen mesél.
Mivel: a vezérigazgatóval készült interjú alapján a DAI-Daimler csoporthoz tartozó Mercedesnél a gyártási nehézségek miatt jelentősen visszaeshetett az értékesítési volumen a harmadik negyedévben. Elsősorban a chip hiány hátráltatta a termelést.
Ezen problémák és az átmeneti gyár leállások ténye már eddig is ismert volt, ami tompíthatja a hír negatív árfolyam vonzatát. forrás-erste
A heti DAI grafikon szépen mutatja lefele az irányt. Amennyiben ténylegesen 70 euró alá esik az árfolyam, akkor további csökkenések vannak a levegőben.
De fontos tényező lehet a jövő heti EKB bejelentés minősége és mértéke a lazítással kapcsolatban. Mert hát igen, nincs valami biztató erő az euróval kapcsolatban, ami természetesen az EU-t minősíti valamilyen szinten.
Hatalmas szürke foltok mutatkoznak a jövőre nézve, ami fenntartásokkal párosulnak. …és ennyi, a merci lelassulhat, nagyon!

Author: Bodor János

1 thought on “Daimler Technológiai Chip Lassulásban

  1. A Daimler csoporthoz tartozó Mercedes márka vezérigazgatója szerint jövőre se fog megoldódni a chiphiány, ami így egészen 2023-ig fejtőrést okozhat az autógyártóknak. A chiphiány jelentette gyártási gondok miatt a Mercedes múlt héten csökkentette a harmadik negyedévre vonatkozó termelési előrejelzését.forrás-erste

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük